04 de juliol 2014

EL CLUB ESPORTIU PATÍ TORREGROSSA, SUBCAMPIÓ DEL INTERNATIONAL SKATE TEAM TROPHY A ITÀLIA

El campionat ha tingut lloc a Riccione els dies 26 i 27 de Juny amb la participació de 50 clubs de patinatge a nivell europeu


 El Grup de Xou del Club Esportiu Patí Torregrossa ha obtingut la segona posició en la categoria grups petits al campionat de patinatge artístic International Skate Team Trophy celebrat a Riccione (Rimini – Itàlia) aquest cap de setmana, i que ha comptat amb la participació de 50 clubs de patinatge a nivell europeu.

Amb el ball titulat “Per què no em mires? Sóc aquí!”, de la modalitat xou petit, les patinadores del CEP Torregrossa han impressionat al públic italià amb una representació carregada de sentiment i d’expressió que ha estat reconeguda pel jurat amb puntuacions que han fregat el 9. El podi ha estat completat pel Club de Patinatge de Sienna, que s’han emportat la victòria i el Club de Patinatge de Florència, al tercer lloc.

Tal i com han explicat les mateixes patinadores “el subcampionat a la Copa d’Itàlia és la culminació a una temporada plena d’èxits” després de la medalla de bronze a la Copa d’Espanya a Vigo i de la segona plaça al provincial de Lleida, i és un reconeixement a un any ple d’esforços, treball i moltes hores d’entrenament. Així mateix, aquest nou triomf “situa el patinatge torregrossí, plaurgellenc i lleidatà novament al capdamunt d’aquest esport a nivell internacional”.

Aquesta és la primera vegada que el Club de Patinatge de Torregrossa participa en un campionat a nivell europeu. En aquests moments ja està treballant en la futura temporada i el proper 10 d’agost organitzarà una Gala de Patinatge a Torregrossa per celebrar els resultats d’aquest any, ensenyar els nous balls i agrair a la població tot el suport rebut.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada