01 de maig 2013

"Aleteig" i "Enlluerna't" a la Copa Catalana de Xous'13


Aquest dissabte passat, dia 27 d'Abril, dos grups del Club Esportiu Torregrossa han participat a la Copa Catalana Grups Xous que es va realitzar al Vendrell (Tarragona).
El dia va començar marxant tots junts cap al Vendrell, arribar i maquillar, entrenar, dinar, seguir maquillant, pentinant, escalfar, i patinar! Un dia intens i ple d'emocions.
Els dos grups de Torregrossa van competir amb grups de tota Catalunya de gran nivell, tant tècnic com coreogràfic. Després de mesos treballant els xous, tant el grup cadet, amb el disc "Aleteig", com el grup juvenil, amb el disc "Enlluerna't", van sortir a la pista amb ganes de demostrar tot l'esforç realitzat durant la temporada.
Després d'una competició molt ajustada el grup juvenil va aconseguir la medalla de bronze de la seva modalitat. I el grup cadet, el qual era el primer any que competia, va aconseguir una merescuda 8a posició.
Gràcies a tots aquells que ho fan possible i felicitats a tots dos grups per l'esforç, la il·lusió i les ganes de patinar!  

Aleteig i Enlluerna't

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada